Lunch meny mellan 17 - 21 mars
*Inkluderar salladsbord, soppa, måltidsdryck och kaffe
Måndag
120 kr
Cornflakespanerad kycklingfilé med sweet chilisås och stekt potatis
Panerad fiskfilé med citron-bostondressing och kokt potatis
Pasta Bolognese
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk, lingon och löksås eller bruna bönor
Grillad kycklingfilé med currysås och ris
Laxfilé med spenatshollandaise, rödbetor och kokt potatis
Skaldjurspasta i krämig sås
Onsdag
120 kr
Köttfärslimpa med gräddsås, citron, pressgurka och potatismos
Isterband med gräddstuvad potatis
Fisk- och skaldjursgratäng med potatismos
Carbonara
Torsdag
120 kr
Ärtsoppa och pannkakor med grädde och sylt
Schweizerschnitzel med bea, rödvinssås, ärtor och rostad potatis
Citronbakad fiskfilé med hummersås och kokt potatis
Kycklingpasta Alfredo
Fredag
120 kr
Helstekt ryggbiff med fransk tomatbeasås, rödvinssky och stekt potatis
Grillad bratwurst med räksallad, senap, rostad lök och pommes
Panerad spätta med dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Chorizopasta med paprika och tomat