Lunch meny mellan 15 - 19 april
*Inkluderar salladsbord, soppa, måltidsdryck och kaffe
Måndag
120 kr
Biffgryta med svamp och rotfrukter med kokt potatis
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Panerad fiskfilé med romsås, citron och kokt potatis
Krämig kycklingpasta med svamp och Dijonsenap
Tisdag
120 kr
Raggmunk med stekt fläsk, lingon, löksås eller bruna bönor
Kycklingchorizogryta med crème fraiche och ris
Laxfilé med dill- och citronsås och kokt potatis
Oxfilépasta med Karljohanssvamp
Onsdag
120 kr
Kåldolmar med rårörda lingon, gräddsås och potatismos
Fiskgratäng med räkor och kokt potatis
Stekt fiskfilé med vitlöksfrästa champinjoner och kokt potatis
Pasta Carbonara
Torsdag
120 kr
Ärtsoppa och pannkakor med grädde och sylt
Schnitzel fylld med ost- och chorizo med chilibea, skysås och rostad potatis
Kokt torsk med pepparrotssås och kokt potatis
Kycklingpasta Alfredo
Fredag
120 kr
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och kantarellsås
Lök- och rödbetsfyllda isterband med stuvad potatis
Dubbelpanerad rödspätta med citron, remouladsås och kokt potatis
Fläskfilépasta med ädelost